5 Best Wireless Headphones

Luister goed, vandaag duiken we in de beste draadloze hoofdtelefoons van 2023 en onderzoeken we hun functies, prestaties en prijs-kwaliteitverhouding. Elke hoofdtelefoon biedt een unieke reeks kwaliteiten en is geschikt voor verschillende budgetten en voorkeuren. Doe met ons mee terwijl we deze hoofdtelefoons ontleden om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Dus haal een goede kop koffie, blijf daar in stilte zitten tot je een weloverwogen beslissing hebt genomen over een koptelefoon.

Sony WH-1000XM4 Wireless

De Sony WH-1000XM4 Wireless koptelefoon is de beste over-ear koptelefoon op de markt. Ze bieden uitstekende actieve ruisonderdrukking (ANC), uitstekende geluidskwaliteit en een comfortabel ontwerp. De ANC op de WH-1000XM4 is gewoon uitstekend. Het is de beste ANC die we ooit hebben getest en blokkeert een breed scala aan omgevingsgeluiden. Je gebruikt deze koptelefoon gemakkelijk in het vliegtuig of in een overvolle coffeeshop en je bent je nauwelijks bewust van je omgeving.

De geluidskwaliteit van de WH-1000XM4 is ook uitstekend. De koptelefoon heeft een baszwaar geluidsprofiel, wat ideaal is voor genres als EDM en hiphop. Het geluid kan echter naar wens worden aangepast met behulp van de bijbehorende app. U kunt de EQ, de omgevingsgeluidinstellingen en zelfs het ANC-niveau aanpassen.

De WH-1000XM4 zijn ook zeer comfortabel om te dragen. De oorschelpen zijn goed gewatteerd en de hoofdband is verstelbaar. Je kunt deze koptelefoon urenlang dragen zonder enig ongemak.

sony headphones

Naast hun uitstekende ANC en geluidskwaliteit biedt de WH-1000XM4 ook een aantal andere functies. Ze hebben een lange batterijduur van maximaal 37 uur, ze kunnen met twee apparaten tegelijk worden gekoppeld en ze ondersteunen Google Assistant en Amazon Alexa.

Het enige nadeel van de WH-1000XM4 zijn de microfoonprestaties. De microfoon is niet de beste voor telefoongesprekken en kan veel achtergrondgeluid oppikken. (Ik heb persoonlijk gemerkt dat het prima klinkt als je omgeving het toelaat, maar als je in een coffeeshop of een drukkere omgeving werkt, hoop ik dat je microfoonetiquette klopt!)

Al met al is de Sony WH-1000XM4 Wireless-koptelefoon de beste over-ear-koptelefoon op de markt. Ze bieden uitstekende ANC, uitstekende geluidskwaliteit en een comfortabel ontwerp. Als je op zoek bent naar de best mogelijke luisterervaring, dan is de WH-1000XM4 de hoofdtelefoon voor jou.

Moet je de nieuwere versies kopen? (Korte antwoord is nee, graag gedaan)

Sony heeft nieuwere versies van de WH-1000XM4 uitgebracht, maar die zijn het extra geld niet waard. De nieuwere versies hebben kleine verbeteringen aan het ANC en de geluidskwaliteit, maar ze zijn niet significant genoeg om de prijsverhoging te rechtvaardigen. Als je op zoek bent naar de beste over-ear hoofdtelefoon, dan is de WH-1000XM4 de juiste keuze.

De Sony WH-1000XM4 Wireless koptelefoon is de beste over-ear koptelefoon op de markt. Ze bieden uitstekende ANC, uitstekende geluidskwaliteit en een comfortabel ontwerp. Als je op zoek bent naar de best mogelijke luisterervaring, dan is de WH-1000XM4 de hoofdtelefoon voor jou.

*** Voel je je een beetje doof en vraag je je af waarom? Misschien is dit artikel iets voor jou, lees hoe je je gehoor had kunnen redden ***

Sommige mensen geven de voorkeur aan dingen in een lijstformaat, of een TL; DR als je wilt, dus alsjeblieft:

Pros of the Sony XM4’s

 • Uitstekende ANC: De ANC op de WH-1000XM4 is gewoonweg uitstekend. Het is de beste ANC die we ooit hebben getest en blokkeert een breed scala aan omgevingsgeluiden. Je gebruikt deze koptelefoon gemakkelijk in het vliegtuig of in een overvolle coffeeshop en je bent je nauwelijks bewust van je omgeving.
 • Uitstekende geluidskwaliteit: De geluidskwaliteit van de WH-1000XM4 is ook uitstekend. De koptelefoon heeft een baszwaar geluidsprofiel, wat ideaal is voor genres als EDM en hiphop. Het geluid kan echter naar wens worden aangepast met behulp van de bijbehorende app. U kunt de EQ, de omgevingsgeluidinstellingen en zelfs het ANC-niveau aanpassen.
 • Comfortabel ontwerp: De WH-1000XM4 zijn ook zeer comfortabel om te dragen. De oorschelpen zijn goed gewatteerd en de hoofdband is verstelbaar. Je kunt deze koptelefoon urenlang dragen zonder enig ongemak.
 • Lange batterijduur: De WH-1000XM4 hebben een lange batterijduur van maximaal 37 uur. Dit betekent dat je ze een hele dag kunt gebruiken op één lading.
 • Kan met twee apparaten tegelijk worden gekoppeld: De WH-1000XM4 kan met twee apparaten tegelijk worden gekoppeld. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen muziek luisteren op je telefoon en bellen op je computer.
 • Ondersteunt Google Assistant en Amazon Alexa: De WH-1000XM4 ondersteunt Google Assistant en Amazon Alexa. Dit betekent dat je je stem kunt gebruiken om je muziek te bedienen, routebeschrijvingen op te vragen en meer.
 • Aanpasbare geluidsinstellingen: De WH-1000XM4 heeft een aantal aanpasbare geluidsinstellingen. U kunt de EQ, de omgevingsgeluidinstellingen en zelfs het ANC-niveau aanpassen. Hierdoor kun je het geluid naar eigen wens aanpassen.

Cons of the Sony XM4’s

 • Microfoonprestaties zijn niet de beste voor telefoongesprekken: De microfoonprestaties op de WH-1000XM4 zijn niet de beste voor telefoongesprekken. De microfoon kan veel achtergrondgeluid oppikken, waardoor het voor de andere persoon moeilijk kan zijn om je te horen.
 • Duur: De WH-1000XM4 zijn relatief duur, maar ze zijn het geld waard, geloof me!
 • Kan voor sommige mensen wat omvangrijk zijn: de WH-1000XM4 is voor sommige mensen wat omvangrijk. Dit kan ervoor zorgen dat ze oncomfortabel zijn om gedurende lange tijd te dragen. Maar voor mensen die moeten zoeken naar ‘zonnebrillen voor mensen met grote hoofden’ zoals ik, zit je goed.

Al met al is de Sony WH-1000XM4 Wireless-hoofdtelefoon een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de best mogelijke luisterervaring. Ze bieden uitstekende ANC, uitstekende geluidskwaliteit en een comfortabel ontwerp. Ze zijn echter duur en kunnen voor sommige mensen een beetje omvangrijk zijn.

Bose QuietComfort 45/QC45 Wireless

De Bose QuietComfort 45 / QC45 Wireless-hoofdtelefoon is een geweldige optie voor diegenen die uitstekende ruisonderdrukking willen zonder veel geld uit te geven. Deze hoofdtelefoon biedt een vergelijkbaar niveau van ruisonderdrukking als de Sony WH-1000XM4, maar is aanzienlijk lager geprijsd.

De QC45-hoofdtelefoon heeft ook een aantal andere functies die hem tot een uitstekende keuze maken. Ze hebben een lange batterijduur van maximaal 21 uur, ze zijn comfortabel om te dragen en ze hebben een neutraal geluidsprofiel dat geschikt is voor verschillende genres.

Een van de dingen die de QC45-koptelefoon onderscheidt van de concurrentie, is hun ontwerp. De koptelefoon is gemaakt van lichtgewicht kunststof, waardoor hij comfortabel is om langdurig te dragen. De oorschelpen zijn ook goed gewatteerd, wat helpt om extern geluid te blokkeren.

Een ander geweldig kenmerk van de QC45-hoofdtelefoon is hun ruisonderdrukking. De ruisonderdrukking op deze hoofdtelefoon is gewoonweg uitstekend. Het blokkeert een groot aantal omgevingsgeluiden, zodat jij je kunt concentreren op je muziek of je werk.

Over het algemeen is de Bose QuietComfort 45 / QC45 Wireless-hoofdtelefoon een geweldige optie voor degenen die uitstekende ruisonderdrukking willen zonder de bank te verslaan. Ze zijn comfortabel om te dragen, ze hebben een lange batterijduur en ze hebben een neutraal geluidsprofiel dat geschikt is voor verschillende genres.

bose headphones

Heb je gehoord dat je van lijstjes houdt? Hier is er een:

 • Ruisonderdrukking: De ruisonderdrukking op de QC45-hoofdtelefoon is gewoon uitstekend. Het blokkeert een groot aantal omgevingsgeluiden, zodat jij je kunt concentreren op je muziek of je werk.
 • Batterijduur: De QC45-hoofdtelefoon heeft een lange batterijduur van maximaal 21 uur. Dit betekent dat je ze een hele dag kunt gebruiken op één lading.
 • Comfort: De QC45-hoofdtelefoon is comfortabel om te dragen. De oorschelpen zijn goed gewatteerd en de hoofdband is verstelbaar.
 • Geluidskwaliteit: de QC45-hoofdtelefoon heeft een neutraal geluidsprofiel dat geschikt is voor verschillende genres. Het geluid is helder en gebalanceerd en de bas is niet te overweldigend.
 • Kenmerken: De QC45-hoofdtelefoon heeft een aantal andere functies, waaronder het koppelen van meerdere apparaten, een automatische uitschakeltimer en een ruisbewuste modus.

Over het algemeen is de Bose QuietComfort 45 / QC45 Wireless-hoofdtelefoon een geweldige optie voor degenen die uitstekende ruisonderdrukking willen zonder de bank te verslaan. Ze zijn comfortabel om te dragen, ze hebben een lange batterijduur en ze hebben een neutraal geluidsprofiel dat geschikt is voor verschillende genres.

Anker Soundcore Space Q45 Wireless

De Anker Soundcore Space Q45 Wireless-hoofdtelefoon is een uitstekende middenklasse-optie voor forensen. Hun adaptieve ruisonderdrukkingssysteem past zich aan uw omgeving aan, waardoor afleidingen effectief worden verminderd. Hoewel de levensduur van de batterij iets korter is dan de geadverteerde 50 uur, is 28 uur continu afspelen nog steeds indrukwekkend. Deze hoofdtelefoon biedt direct uit de doos een V-vormig geluidsprofiel, waarbij bas en heldere hoge tonen worden geaccentueerd. Aanpassingsopties in de bijbehorende app maken verdere geluidsaanpassingen mogelijk. De hoge ruisvloer in bepaalde ANC-modi kan echter voor sommige gebruikers hinderlijk zijn.

Wyze Noise-Cancelling Headphones Wireless

Als je een krap budget hebt, bieden de Wyze Noise-Cancelling Headphones Wireless een betaalbare optie zonder afbreuk te doen aan essentiële functies. Hoewel ze mogelijk niet alle externe ruis blokkeren, zorgen ze voor een aanzienlijke vermindering van omgevingsgeluiden. Deze hoofdtelefoon levert een opgewekt, V-vormig geluidsprofiel met extra lage bassen, geschikt voor liefhebbers van hiphop en EDM. Met een batterijduur van bijna 23 uur en een comfortabele pasvorm zijn ze een praktische keuze. Hun omvangrijke formaat kan echter een uitdaging vormen voor kleinere hoofden. Overweeg de Anker Soundcore Life Q35 Wireless voor iets verbeterde ANC-prestaties en een geluidsprofiel met meer lage bassen.

Anker Soundcore Life Q30 Wireless

De Anker Soundcore Life Q30 Wireless-hoofdtelefoon, de vorige generatie van de Q35, biedt een budgetvriendelijke alternatief. Hoewel hun microfoonprestaties en het ontbreken van LDAC-codec mogelijk niet overeenkomen met hun opvolger, biedt deze hoofdtelefoon een comfortabele pasvorm en betrouwbare ANC. Het V-vormige geluidsprofiel benadrukt bas terwijl heldere zang en leadinstrumenten behouden blijven. Ondanks een verschil in geluidskwaliteit, afhankelijk van de ANC-instellingen, overschrijdt de batterijduur indrukwekkend meer dan 44 uur. Ze hebben echter mogelijk geen ademend vermogen en sommige gebruikers hebben in de loop van de tijd problemen met de hoofdband gemeld.

Niet helemaal de beste draadloze hoofdtelefoons van 2023 - eervolle vermeldingen

 1. Bose 700 Headphones Wireless: een eersteklas optie met goede algehele microfoonprestaties en uitstekende ANC, maar schiet tekort in het blokkeren van omgevingsgeluid en levensduur van de batterij.
 2. Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless: comfortabele en goed gebouwde hoofdtelefoon met een baszwaar geluidsprofiel, maar lekkage bij hoge volumes en minder effectieve ANC.
 3. Jabra Evolve2 85 Wireless: Veelzijdige hoofdtelefoon met uitstekende microfoonopnamekwaliteit en intuïtieve bediening, maar overtroffen door Sony WH-1000XM4 in bouwkwaliteit en ANC.
 4. Skullcandy Crusher Evo Wireless: Met aanpasbare haptische bas, blinkt deze hoofdtelefoon uit in EDM en hiphop, maar zang en leadinstrumenten kunnen overweldigd raken, zonder geavanceerde geluidsaanpassingsfuncties zoals de Anker Soundcore Life Q35 Wireless.
 5. Marshall Major IV: Deze NIET kopen, maar er is een foto hieronder, ze zien er 10x zo goed uit als ze klinken, geloof me op mijn woord of ga naar de dichtstbijzijnde winkel en probeer het zelf.
Marshall Major IV

Our distilled tea – Conclusion

Met een scala aan beschikbare opties hangt de beste hoofdtelefoon voor u af van uw specifieke behoeften en budget. De Sony WH-1000XM4 Wireless-hoofdtelefoon komt naar voren als de beste keuze en biedt uitzonderlijke ANC- en geluidsprestaties. De Bose QuietComfort 45/QC45 Wireless, Anker Soundcore Space Q45 Wireless, Wyze Noise-Cancelling Headphones Wireless en Anker Soundcore Life Q30 Wireless hebben elk hun unieke sterke punten en bieden aantrekkelijke alternatieven in verschillende prijsklassen. Overweeg uw prioriteiten en voorkeuren om de hoofdtelefoon te selecteren die het beste bij uw wensen past, en dan get the Sony XM4’s, you’re welcome.

*** We menen het, koop de Sony's ***

4 gedachten over “5 Best Wireless Headphones”

 1. Pingback: Best Smartphone under 500$ - 2023 Edition - Bonobyte.nl

 2. Pingback: Best mouse of 2023: Find the right one for you - Bonobyte.nl

 3. Pingback: Best 5 Laptops of 2023: Power, Portability, and Performance - Bonobyte.nl

 4. Pingback: 4 Best Earplugs for Concerts - Bonobyte.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dutch
Scroll naar boven